Lugna gatan.

Ja, rubriken beskriver ganska bra tillståndet här hemma just nu.
Vi har inte tränat så mycket, Xoxie har löpt och vart på ett sjujädrans humör och tappat öronen och klistrat fast dom på rumpan.. Och där gör dom ju stor nytta.. Not.

Nu är löpet slut, eller ja.. Hon blöde rinte längre, men hon luktar namnam fortfarande enligt andra vovvar.
Så nu drar vi igång träningen igen. Idag var vi ute och tränade/busade i 1½ timme med fina resultat. Det vi jobbar mest på är att hon ska tycka att det är kul att träna. Och när hon tycker att det är som roligast.. Slutar vi, och leker.. Och så håller vi på sådär.. Det är det som gett oss bäst resultat.
Ja, nu kanske det låter som hon/vi är superduktig. Men så är inte fallet. Vi nöter fotpoistion, frittfölj/linförighet, lite tricks osv.
Hon slarvar otroligt i sin position och det blir fruktansvärda snea sättanden. Men det kommer så småning om! :)

Från och med imorn har jag ytterligare en daghund, nämligen min fd. klasskompis Golden hane, Sixten. Så otroligt fin, och jag som egentligen inte tycker om Goldens.. Föll pladask. Har alltid tyckt att dom va tråkiga, inge go' eller tryck i dom. Men den här grabben är raka motsatsen!
Så nu kommer dagarna fyllas med äääännu mera bus och träning, när jag har en Goldengrabb och två Schäferbrudar! Härligt :)

I och med detta kommer säkert bloggen igång mer också.. Eftersom vi får mer att göra på dagarna och på så sätt mer att skriva om :)

Bjussar på en liten filmsnutt på ett av alla hundra rejs brudarna drog idag efter vi tränat :)




Vi hörs :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0