Vaniljbulle.

Ja, det här är då resultatet av två timmars bakning..

Vi börjar med degen, en dubbel sats knådade jag ihop.. Och dubbel? Snarare 7 gånger så stor som vanligt, den tog upp ungefär halva diskbänken!



Ja, och med en så stor degklump.. Så användes det ju mycket mjöl.. Och är man en nyfiken Schäfer.. Då kan man se ut såhär när matte kör igång med bullbaket:



Slutresultatet blev oerhört gott, och såg ut såhär:



Detta var efter endast två plåtar, och det blev samanlagt fem plåtar.. Så när vi va ute på sista rundan för en liten stund sen mötte vi Annika som har Xoxie's pojkvän.. Snygga Schäferhanen Baron, så fick hon snällt följa med upp och ta med sig två påsar bullar hem!

Hörs en annan dag, är det fint väder imorn så följer nog kameran med ut också.. Så då kanske det bjuds på lite bilder..
Ni har väl inte glömt att kika in HÄR, där det finns hyffsat nya bilder på finingen?! :')

Kommentarer
Postat av: Annelie

Läste just din förra blogg om din border tik. Tårnar började direkt rinna ner för kinden. Trodde själv att våran border hane skulle behöva lämna oss förra veckan. Men som tur var så behövdes inte de. Han kämpar än..

2010-11-15 @ 20:58:37
URL: http://annelielmattsson.blogg.se/
Postat av: Annelie

Hej =)

Jag googlad border collie bloggar eller dylikt =) Så hittade jag dig =)

Jag vaknade på tisdags morgonen att jag hörde att han spydde jag klev upp klädde mig gick på toa när jag kommer ut i hallen och ska klä på mig så ser jag att han inte kan kliva upp utan bara paddalar med fram benen, Får givetvis mer eller mindre panik.

Bär ner han för trapporna bor på tredje våning han små skriker till precis som att de gör ont när jag bär han. Släpper ner han på backen när jag kommer ut han tar sig upp men han drar åt sidan hela tiden och är VÄLDIGT stumlig. Jag skyndar mig fort som tusan till bilen lastar han och åker till djurkliniken här i piteå. In med han och när jag kommer in med han tror dom att han fått en stroke eller hjärblödning. Men när jag ringer min man så säger han att dom ska göra allt dom kan för han. Vetrinären tyckte i princip att de var lika bra att ta bort han. Just innan jag ska åka hem så hoppar han själv ner från bordet och beter sig i princip som vanligt.. Dom tar in han på undersökning. Jag åker hem för att hämta Tarzan som skulle vara där kl 10.00 för att ta bort tandsten, när jag kommer in med han så får jag samma vetrinär och då säger hon vi har hittat felet.

Han har förkalkningar i nacken mellan kotorna så bråsket är borta. Och i morse brast de så han fick akut ont. Dom behåller han över natten för att ge han smärtstillade och dropp.

Och vetrinären sa att han i princip skulle vara tvungen att gå på smärtstillande resten av livet men nu dom två senaste dagarna har inte fått något och han beter sig som vanligt lite lungnar kanske men annars samma hund.

Blev mycket detta... :)

2010-11-15 @ 22:45:40
URL: http://annelielmattsson.blogg.se/
Postat av: Kadja

Hittade din blogg via hundar.ifokus!



Kan tänka mig att det känns lite bättre att höra att man tog rätt beslut. Även om man älskar sin hund så mycket att det gör ont är det ett beslut man måste ta om hunden mår dåligt på något vis. Man kan inte vara egoistisk i såna fall.



Ja usch jag förstår det :( Det är så tragiskt att det slutade så olyckligt. Tänker på dig!

2010-11-16 @ 14:52:21
URL: http://trojasmatte.blogg.se/
Postat av: Emma, Hicka och Judith

Hejsan!

Tack för dom fina orden :) Jag hittade er via något hundforum, kommer inte ihåg namnet men via den vägen var det iallafall..



Javisst, jag länkar dig inom kort :)

2010-11-16 @ 17:20:33
URL: http://bruksschafrar.blogspot.com
Postat av: Kadja

Ja :)



Det kan vi göra, tack! :)

2010-11-18 @ 09:29:59
URL: http://trojasmatte.blogg.se/
Postat av: Chyde

Riktigt söt hund, haha. Bullarna ser också väldigt goda ut :)

2010-11-21 @ 20:16:20
URL: http://chyde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0